Deskundige partner in warmte

GST is al meer dan 25 jaar actief in Twente en omstreken. We richten ons op de particuliere- en zakelijke markt. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE's) van appartementencomplexen en bungalowparken behoren tot onze opdrachtgevers. Of u nu over een oud of nieuw toestel beschikt, onze vakkundige monteurs beschikken altijd over de juiste kennis voor onderhoud en service.

Het Gas Service Team is als partner van Cogas nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector. Als erkend lid van GasNed en UNETO- VNI voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria.

Onze werkwijze

GST is een flexibele organisatie. Wij weten wat er speelt bij onze klanten en regelen alles in goed overleg met u: van het maken van een onderhoudsafspraak tot het verhelpen van een storing. Dankzij de nieuwste technische mogelijkheden - zoals het digitaal plannen van de werkzaamheden - kunnen wij u snel helpen. Belt u buiten kantoortijden met een storing, dan neemt één van onze monteurs zelf de telefoon op. Wel zo efficiënt, want met zijn kennis en ervaring kan hij uw probleem soms al oplossen zonder langs te komen!